Varva ner.nu?!


Hur skönt hade inte det varit att bara legat utslagen o vilat på en strand?!



Nu satte jag mig i soffan för lite "vila" innan jobbet.. Träningen idag gick bra :) Körde lite bänkpress med mina fjuttiga vikter :D Blev lite olika set med 30kg samt 35 kg.. En bra början, trots att jag inte orkar göra så fasligt många. Tur jag hade pass hjälp idag :)
Blev även lite axlar och triceps :D Kommer ha grymt ont imorgon känner jag! wiihoo.. Kunde även köra 8 min på crosstrainern innan passet utan att det kändes i baksida lår :)
Sen ikväll blev det en promenix på 45 min med en kompis.. ingen rask takt för mig utan bara en helt vanlig promenad.. Hur nu den är?! haha.. Finns det ovanliga?! :D

Å måste bara klaga på vädret igen.. vad har hänt? Vill inte ha höst ännu :/ Så nu har man suttit bänkad och kikat resor ett par dagar :) Thailand hade ju faktiskt varit en upplevelse trots att jag kanske är mer en USA människa - I love that country and the people! Vill bara ha sol, värme och avkoppling hmm och ett gym då :)
Tindra hade nog tyckt det hade varit jätte kul med ;)



In my dreams!

// Linda

Sjukgymnast






Lite seg efter natt jobbet när klockan ringde vid 13.30 :/ Men upp och hoppa! Min goda kvarg/minkeso väntade och givetvis en riktig god fullkornsmacka! :D Fin morot för att kliva upp ur sängen.
Mot sjukgymnasten.. han är verkligen jätte bra tycker jag och förklarar ingående på saker och ting. Han gjorde massa övningar för att sträcka ut min ländrygg och mjuka upp min högra sida av bäckenet. Men fick strålning ner i foten när han började greja så han fick ta det väldigt lugnt :( Är fortfrande någon nerv som ligger o klämmer där inne ?&%#!?
Han tror att min sträckning i höger baksida lår kan ha ett samband med hela bäckenebiten som ja inte är helt okej på högra sidan :/
Har fått en övning nu jag ska göra hemma och den e sjukt jobbig, eller ja iaf att hitta musklerna!
Ska ligga på rygg med svanken i golvet och sedan lätta lite lite ifrån golvet med BARA svaken utan att höja bröstkorgen och hålla ett par sekunder. Göra detta i sammanlagt 2 min totalt.. Bara jag blir bra så ska jag göra What it takes!!!

Idag blir det Bröst/Axlar o ev. Triceps.. Har lite go träningsvärk i ryggen efter igår :D Härligt!
Ska pröva crosstrainern en kort stund igen som uppvärmning.. Han sa att det var bra om jag rörde på mig lite lätt trots sträckningen! :)
Vi får väl se hur det går! :D

Imon får det allt bli vila.. och bara ta dagen som den kommer!

Over and out

//Linda





Life´s goes on




Igår var min lediga dag och givetvis hade jag massa att göra.. Mega stor städat hela lägenheten, tvättat, busat med Tindra, lagat massa mat och givetvis tränat.
Det blev Ben/Mage träning igår och nja det gick inte riktigt som planerat. Redan i första övningen kände jag av att det inte stod rätt till i höger hamstring :( Va #%?!!"#......... Puuh! Men körde vidare med framsida och så magen!
Kört med linement och Voltaren Gel.. Har inga problem att gå iaf, bara lite halta lotta ibland. Känns mest om jag typ ska ta på mig skorna, är som om man har ett gummiband inuti sig.. :S
Men usch tappade fokus och blev lite deppig över en ny skada nu...  ;( Imorgon ska jag till sjukgymnasten iaf och vi får se vad han säger!

Så mina två bästa vänner nu är :

 

Så dagens träning Rygg/Biceps - gick helt okej! Körde idag inga chins alls.. utan nu ska jag strunta i det och bara köra på med andra övningar så prövar jag det om ett par månader igen! :)

Idag är det rena rama vintern ute! Solen skiner men man blir lurad, för så fort man kommer ut så håller man på att frysa ihjäl... Så från och med nu till jag ska åka till natt jobb ska jag bara mysa inne och se en film, sufra efter resor och vila. Fy vad skönt!! Åt för en liten stund sedan och jag längtar redan efter mitt mellanmål MiniKeso/Kvarg och Fun Light.. Mitt nya KALL :D SÅ gott!

Over and out

// Linda

 

 

 


Mycket just nu..



Hade ibland behövt en hand som denna :O

Har haft sjukt mycket att göra.. Fixa, dona, fixa mat inför hela helgen, jobba 12 h pass, hem, sova, jobba igen... = Noll träning!
Är så otroligt trött på kvällarna inkl. ikväll :) haha.. Igår somnade jag handlöst på rygg?!! Vilket aldrig händer annars då jag är en mag sovar människa :D Då är jag trött vill jag lova!

Idag är Tindra hos sin Farmor o "Farfar" då jag jobbar 12 h pass o börjar redan kl 07 igen :S Som sagt så hinner man inte med mycket dessa dagar då jag i stort sett bor på jobbet i det här fiiiiina tornet på 84 m :D





Synd att gymmet stängde redan kl 19.. konstigt att det bara är lördagar de stänger så tidigt, annars har de ju alltid öppet till kl 23. Perfekt tid om man vill hinna kvällsträna! :)
På måndag ligger planerna på att försöka hinna med lite träning - Ben och Mage. Ska bara hinna med resten också.. Städa, Tvätta och busa med Tindra!
Sen inleder jag min 3 nätters vecka.. ganska soft faktiskt! Skönt med hela em/kvällarna ledigt :)

Hoppas alla har en trevlig helg :)

// Linda





2011-08-24

Idag är en ny dag med nya möjligheter!! :)

Morgonpass på gymmet med Rygg/Biceps.. Gick bra men kände mig lite förvirrad i gymmet idag.. haha! Hade mycket i hjärnan! :S Måste lära mig nolla hjärnan när man kommer in på gymmet :P Haha lättare sagt än gjort?!



Hem och dricka min välling, duscha samt äta för att sedan ge mig iväg till Sjukgymnasten.. En ny denna gången.. Han var mycket bra! Så dagens utlåtande.. Han hittade ngt knas?! mellan kota 4-5.. min uppmärkasamhet var på topp.. haha!! Krångliga ord och jag går inte ihop. Hehe.. Samt att högerdelen av bäckenet rör sig annorlunda än den vänstra sidan vid likadan rörelse :/ Puuhh..
Ja en ny tid var bokad nästa onsdag så ska vi se om han kunde fixa till mig lite inuti :D

Han gav mig även lite andra tips om träning och sa att jag nu borde fokusera på Rygg och Baksida Axlar då jag börjar bli lite framåt kutad.. Så hålla igen lite med bröst övningarna :) Så jag får en fiiin hållning tills nästa år.. :)

Nu håller jag på att laga mat igen :) Haha mycket mat nu känns det som!!
Idag blir det faktiskt en RIKTIGT god skinksteksgryta med grädde i - Ja riktig FET grädde! Det luktar ljuvligt i hela lägenheten när det nu står och puttrar i köket ;)
Tänk att jag hade grädde till all matlagning innan..
Idag är det ju onsdag sk. "ätardag" så då finns det lite mer att välja på!! Fast lagar nu visserligen storkok så att jag ska kunna ha detta hela helgen då jag jobbar 12 pass och har Tindra på kvällarna = allt måste vara förberett med mat :) Så i helgen blir det ingen träning och gräddig mat :)



Åt till mellanmål innan En halv minikeso blandat med en halv Kvarg + lite Fun Light.. MMMMM säger jag bara! Det smakade typ som Ris ala Malta :D En ny favorit hos mig tror jag allt!! :D





Ha en trevlig dag!!

// Linda

Turen fortsätter...



Har nyligen lagat mat och bestämde mig för att diska.. Ja givetvis skulle jag ju lyckas skära mig på min största köttarkniv... :/ Stackars mig helt enkelt. Jag är så otroligt klumpig, får skylla mig själv att jag nu sitter här med ett svullet finger prytt av ett bamse plåster! Hehe.. :D

Idag har det blivit en runda med Tindra på leklandet :) Det var HETT där inne vill jag lova. Tackar Johanna och Mats för sällskapet :)

Tindra och jag sitter här nu mätta och "glada", ska snart gå ut på gården för att blåsa lite bubblor! Att det kan vara så kul med lite såpbubblor.. ;)
Hennes morfar kommer om någon timme med så att jag kan bege mig iväg på träning! Ben dags.. Känner mig laddad, men ska hinna bli TOKladdad = Celsius + härlig musik i öronen.. Hehe!!!

Tog just på mig träningskläderna så att man är förberedd (haha 1 h före).. idag blev det den nya Nike Sport Bh`n och vad ska man säga.. Vi låter bilden förklara..



Ska man behöva klippa bort en hel bibel?? Hahahaha

// Linda

Född med otur?

Dagen började iallafall bra :) Givetvis med lite träning. Blev Mage/Triceps ett snabb pass :) Dips är givet - 8 st med 5 kg i hjälpvikt.. nästa gång ska jag nog våga mig på att utan hjälpvikt (kanske) :D

Men nog om det bra!! :S

Ska köra och hämta Tindra ifrån dagis.. ut kommer jag till bilen! Va f*n någon har backat in i mig 3?!! gånger.. Min reg skylt är helt bucklig och ett ställe utanför.. tur det inte var på lacken. Men sitta o ringa tusen samtal och försöka få tag i ägaren till bilen framför. Man ser klart och tydligt att det e den som backat in i mig.
Tvättade bilen igår kväll och då var min front så fin. Ställde den över natten och pang!!! :( Kul med en bil som inte ens är ett år gammal.. :/
Ner till polisen och sitta där i kö hur länge som helst... Alltså blir så irriterad på kärringar som jobbar där! De som inväntar sin pension. Så j*vla otrevlig var hon jag fick först... hon hörde inte vad man sa. Behandlade en som luft!




// Linda



Torskröra - recept!!

Idag blev det lite hitt på recept.. :) Tog fram lite av allt jag hade hemma och ja det blev faktiskt gott! Kryddade lite svagt men det vet man till nästa gång.

Så i denna torsk röra är det följande:

* Torsk
* Krossade tomater
* Lök
* Champinjoner
* Haricots Verts
* Santa Maria Kryddkvarn Fish & Seafood
* Extra DILL :)
* Salt
* Lite vatten

 

Koka Haricots Vertsen så att de precis nästan blir klara. Skär sedan fisken i bitar och lägg i en ungsform, Krydda väl!!! Lägg på svampen, haricots vertsen och skivad lök. Häll över de krossade tomaterna krydda igen!! Häll på lite vatten och även lite extra dill + mer krydda.

Skjuts in i ugnen 200 C i ca 20-30 min beroende på fisken!



Njut med Ris eller vad man nu känner för :)




// Linda

Värt eller Ovärt?!

Igår blev det lite fest för första gången på hela sommaren :S Hade jätte trevligt!! Tack mina fina vänner!
Vi åt Thai mat och drack skumpa :D Men själva utgången var sisådär, dåligt med folk och kass musik.. Hade mycket roligare hemma än ute!
Att dricka är överskattat... gott att ta någon öl eller så ibland. Men jag har längre inte det där "suget" att jag måste ut och supa. SKÖNT!
Så nu behöver jag inte gå ut på yttligare ett par månader :) Hehe!! Men skönt att man inte är bakfull idag. Fast jag drack typ mest vatten ute. Hahaha :P Och som ni ser innan utgång står min intersport flaska med vatten redan på bordet ;P




Har haft mycket dåligt med tid för att hinna uppdatera er om min träning..
Men givetvis blev det träning igår em. Rygg/Biceps! Lycklig efter träningen.. nu jädra börjar det lossna gjorde 6 st CHINS med 5 kg i hjälpvikt bara... WOOOPA! :P Ökade även upp 2 kg på enarms hantel rodd :)
Har träningsvärk idag.. check! Har även fortfarande träningsvärk i ben/rumpa sedan fredagspasset!

Ådrorna börjar komma lite överallt nu.. :D Säga vad man säga vill men jag tycker det är sååå FINT!



Lite rygg bilder som togs för några dagar sedan..




Ser ut som en Alien.. haha!! Om man granskar bilderna så ser man att jag forafarande är sne i ryggen sedan jag skadade mig i April.. Kolla in tatueringen som är synligt sned. Eller så står jag bara snett?! :S Får nog ta mig en runda till Kiropraktorn igen kankse. Ska iaf till sjukgymnasten på onsdag så vi får se vad de säger och om att och om jag får lite nya övningar :D

Idag ska jag nog bara ta det lugnt.. ska in på MMSports och beställa lite saker sen tar jag dagen som den kommer!
Kanske blir lite träning ikväll men inte bestämt mig ännu.
Nu är jag ledig ända tills torsdag, så himla skönt!! :)

Hoppas ni får en trevlig söndag i solen!

// Linda






Nike





Yes - nu har jag investerat i denna fina sport BH.. lite tjockare i tyget än de som jag har hemma. Men när jag väl kom hem och provade så vet jag inte om det hjälpte.. haha!!! Men nu behåller jag den. Punkt slut.
Men fy tusan.. de har vett att ta betalt. 349 kr för en sport BH??? Är det guld i den?
Vi kvinnor har det inte lätt.. Tänk på det alla karlar där ute!! Ni har det bra :P

Idag är det riktigt dåligt väder ute :/ Har nyss lämnat Tindra på dagis och sen börjar jag jobba i em. Tänkte jag skulle masa mig till gymmet om ett tag! Ben idag.. känner inte för det alls just nu. Men in i gymmet på med lite schysst musik sen är vi igång :D Har en lagom fin träningsvärk sedan igår. När ska jag få slippa denna träningsvärk.. hahaha!?!






Igår jobbade jag eftermiddagen och väl när vi kommit till jobbet får vi reda på att vi inte får dricka utav vattnet i kranar, kaffe/te maskin osv.. Tror aldrig jag varit så törstig den kvällen bara för man hade i bakhuvudet att jag får inte dricka jag får inte dricka jag får inte dricka.. :S Det finns en sak som heter Pronto där man kan handla med sitt kort så dras det på lönen (farligt jag vet)  och ja där var det ganska plundrat. Men lyckades få med mig en 50cl vatten iaf.. :D
Så ikväll ska jag ha med mig MINST 1 l vatten..

See ya!

// Linda





Racer update



Har lite dåligt med tid över att vara på datorn nu dessa dagar som varit :/ Inte lätt att få allt att klicka med ett heltidsjobb, barn, träning och allt runt omkring!
Vill tacka alla som ställer upp på mig och hjälper mig med barnvakt osv :D Älskar er!!

Igår blev det lite Bröst/Axlar.. Dessa jääääkla axlar tar musten ur mig... PUH.. Har en fet träningsvärk i både bröst och axlarna idag! Så det kändes härligt när jag traskade till gymmet imorse för lite Triceps/Mage.. haha not...

Igår testade jag även bänkpress på "riktigt" för första gången.. 30 kg på stången så blev det 8-10reps. Ökade även lite vikter på övriga övningar igår :D Men inte på axlar de förblir ett tag till :)

Idag blev det lite Dips givetvis.. Gjorde idag 8 st med bara 5 kg hjälpvikt.. WIIHO! Jag orkar mer och mer!! Sen blev det lite andra övningar och härliga mage!! :P



Får se om det blir vila imon eller om jag har kraft att gå på BEN annars sparar jag på den tills på lördag :)

Nu ska jag dra till jobbet för att slita lite!

Ha det gott!!!

Virus ---> Tröttilus?!


Känner mig ungefär såhär idag..




Idag har varit en dag jag har känt mig trött och sliten :S
Ingen träning idag då jag har Tindra.. blev bara jobb, hämta ifrån dagis, hem o fixa mat, duscha samt bada Tindra.. Umgicks med Emma som kom på mat! Var så längesedan.. Men hur trevliga var Tindra och jag som somnade i soffan.. Haha! Sorry för det!
Vi drack en öl till maten och kan säga att jag blev fanken yr av att.. What??! Kanske därför man däckade på soffan sen.. :D

Väntar nu på det sista i torktumlaren (Yes RENA träningskläder) och sen jäklar ska jag sova!!!! :D Tidig morgon imon.. lämna Tindra på dagis 06.20.. :/

Sen får vi se om det blir någon träning imon.. :) Hoppas på det!

Have a nice night..

// Linda





Blood is Pumping


Tjoff Tjoff!

härlig dag! :) Är glad efter träningen nu! Kändes bra som tusan!! :D
Varning för lite lättklädda?! bilder längre ner..

Började med 8 h jobb.. Var mycket idag så tiden gick snabbt som tusan! Åt idag till lunch den här nya Tonfisken Xpress Röd Curry med ris - Rekommenderas!! Så himla gott (fast lite stark krydda på hade inte skadat) !! Var minimajs, bambuskott och vattenkastanjer i med :)
Möte efter jobbet och då fick jag ladda med min goda Celsius, sen bar det av till gymmet! *wiiie*

Rygg/Biceps

Allt x 4 reps

* Chins - 10 kg hjälpvikt
* Enarms hantelrodd - 16 kg hantel
* Latsdrag med v-handtag?! - 30/35 kg
* Höga rodd i maskin - 20 kg
* Låga rodd i maskin - 35 kg
* Hammercurls med rep -35  kg
* Sittande hantelcurls - 7 kg hantlar
* Bicepscurl med stång i maskin - 30 kg

Kände att jag hade mycket energi i Chinsen :D 10 kg hjälpvikt idag med men gjorde 8 st utan problem! Nästa gång ska jag pröva 5 kg hjälpvikt. :) wiiihhooo!

En lärdom ifrån idag - ha inte gråa byxor när du ska träna hårt.. haha!!! BIG FAIL.. host host...
Såg ut som att jag hade pissat ner mig mörk grå i hela skrevet, baken och även på låren?! :S




Men svettades ju inte bara där... utan överallt... Helt totalt mega svettig! Gav allt idag.. Gillar när ådrorna verkligen blir helt pumpade på min lilla arm :)






Måste även köpa en ny tjockare sport BH... Mindre kul när man har hel ljuset på i gymmet :/ Ja ni fattar... Men alla favorit träningskläder ligger i tvätten tyvärr :( Så idag fick de bli lite det jag inte använder så ofta! Men ja detta linnet ska jag inte använda förrän jag köpt en ny Sport BH kan jag säga.. hahahahaha!!! Pinsamt värre!

Tycker min kropp har börjat förändrats ganska mycket :) Roligt att titta sig i spegeln faktiskt.. Trodde inte jag skulle säga det men nu gör jag det! Börjar gilla min nya kropp.. Dock e ben/rumpa under uppbyggnad så jobba jobba jobba!!

Högfärdig?! Haha ja borde kanske klippt bort huvudet men är ju inte så tekniskt lagd.. :P

 

Keep pumping iron säger jag bara!!

Ha det gott

// Linda




04:38


Vaknade idag en stund innan klockan skulle ringa, det regnade så in i norden! Skönt att komma upp, var relativt pigg trots bara 5 h sömn :)
Lagade en riktigt mega frukost.. Så himla gott var det!





Sitter nu här klar 30 min innan jag ska åka till jobbet.. Så det fick bli ett litet inlägg här!
Idag var det ju även dags för vägning och jag hade gått upp lite i vikt denna veckan :D Vågen visar nu 51,3kg alltså + 0,4kg.
Har idag mer ont i Triceps än igår.. aj aj :P Benen känns än så länge helt okej :)

Träningsväskan är packad och redo att öppnas ca 16.30.. :D

Ha en bra dag i detta skitvädret!!

// Linda

*Mix

Nyss hemkommen ifrån Ben passet.. Sitter här med min lilla "välling".. haha! Jag är ju väldigt kräsen av mig - ja ni som känner mig vet :S Så jag kan ju inte blanda mitt protein helt med vatten.. usch jag klöks av att.. vet inte varför men det är något med smak/konsistensen.. Så började blanda med minimjölk men hör och häpna ----- >
Jag har gått över till hälften minimjölk och hälften vatten :D Det tar sig :)

Ben passet gick för övrigt riktigt bra... Får bara alltid så jädra ont eller ja snarare så blir jag mega spänd när jag kör utfall. Alltid bara vänster lår som kärvar... Grr :( Blev en låååång stretch efter passet!

Annars såg passet idag ut följande:

Allt med 4set x 8-12 reps
* Knäböj "special" Hantlar och min pilatesboll mot väggen för att skona min ländrygg! 16 kg per hantel
* Benspark 45 kg
* Utfall med hantlar  12 kg per hantel
* Benpress 80 kg - fortfarande rädd om ryggen :/
* Baksida lår maskin (sittande) vad den nu heter :) 40 kg
* Stående baksida lår maskin 50 kg
* Vadpress 25 reps x 4 set 50kg
* Gynekologstolen 35 kg
* Utsida höft i maskin 35 kg

När jag sen var klar och hade stretchat insåg jag att jag var helt själv i hela gymmet.. Chins ställningen tittade elakt på mig.. va fasen.. Nä skulle minsann pröva göra en chin up men host ja... De gick inte som jag ville. Det var ju s*tan vad svag jag är! Men hade jag svingat mig eller vad man kallar det som endel gör hade det nog gått men försökte dra mig rätt upp (strikt eller vad det kallas) och ja det var bara att ge upp!! :(

En bitter, svettig Linda påväg hem ifrån gymmet!!
Jaja nu ska jag inte hänga upp mig på det :) Det får ta den tid det tar! Men det hade varit kul att iaf kunnat göra en av mig själv! :D





Då min kamera gick sönder i torsdags under Tindras kalas fick jag i fredags investera i en ny.. Så det blev Samsung PL 170 :) Än så länge är jag nöjd!




Har även insett att jag måste utöka min tränings garderob... Eller ja så får jag tvätta oftare.. Men det e ju roligare med lite nya färska kläder :) Min tvättkorg måste undra vad som hänt. Innan var den fylld med lite med glitter och glamour.. Nu är det bara svett och unket i den :P Stackars tvättkorg!!!
Har ju inte varit ute (läs på krogen) på hela sommaren, inte ens varit besrusad :S Träningen har blivit jätte viktig för mig.. *heja heja*
Nästa helg är min barnlediga helg och då tror jag minsann jag ska gå ut på riktigt och bara må gott! Tycker jag förtjänar det faktiskt :P

Nu ska jag ta och värma till mig lite mat :) GOTT ska det blir!
Sen dusch och krypa ner i sängen för lite sömn så att man är redo för jobbet imon bitti. Matlådor är förberedda och träningsväskan ska packas. För när jag stämplar ut så vet ni nog vart jag ska :D Yes till Wellness Studio :) Rygg/Biceps!


Ska imon testa en ny av Tonfisk Xpress serien :



Hoppas den smakar!! :D

Trevlig kväll alla :)

// Linda




 

 

 


Lite träningsvärk ja..

Har nyss vaknat efter mitt övertids pass :D 
Mulet och grått ute och jag har skön träningsvärk i magen och triceps :)



Tindra är på väg hem ifrån sin morfar så vi ska mysa lite innan hon ska till sin pappa. Ikväll blir det träning för mig - Ben dags. Ska göra en fin frukost nu.. Så hungrig!!

Ska bli otroligt spännande att vända på dygnet så här på stört :) Slutade 07 imorse och börjar 07 imorgon bitti.. får se om man somnar ikväll :P Hehe..

// Linda




Stanna hemma och gräv ner dig dag



Igår var en sån dag som jag borde stannat inne... :/ Fortkörningsböter (körde visst om en civilsnut på 70km väg i 82km) Jaaa bada boooom SPEED TICKET... :( Tur jag jobbar 2 övertid pass i helgen.. så ni vet ju vart de pengarna kommer gå.. HAHA.. Men man får ju skylla sig själv!
Mot jobbet och där gick inget som det skulle... GAHHH.... Massa strul osv..
Så gårdagen skulle jag velat skippa helt o hållet... Rewind??

Men vi strycker ett streck över gårdagen och vaknar upp till denna fina soliga dag! Slutade 07 imorse och har nyligen vaknat. Satt i mig gröten och en lite smörgås!
Ska om en stund gå till gymmet och köra lite Triceps/Mage. Dips here I come... :D Hoppas det går bra idag!!!!



Hoppas alla har en bra helg!! Och håll hastigheten, det är SURA pengar :)
// Linda


Min prinsessa 3 år!


Idag kl 18:35 för 3 år sedan föddes lilla Tindra efter mycket om och men... :-) Så idag har det varit hennes dag och hon har fått göra nästan helt och hållet som hon vill.. Puuuh!! :)
Dagen har bjudit på gos, leka med pärlorna hon fick, kalasa med smörgåstårta samt tårta *mums* och massa presenter till Tindra! Tack alla för denna fina dag! :D

En mix ifrån dagen:




För övrigt så gick min jäkla kamera sönder idag :( Så nu får jag ta och köpa mig en ny :/ Men tur att jag har en bra kamera på Ifånen :) hehe.


Träning:

Vill även tacka min bästa vän Johanna som ställde upp och hade Tindra en stund i fm när jag tränade.. Hon gjorde henne så fin med nagellack och allt :)
Blev Bröst/Axlar idag.. Pain pain pain säger jag bara!!! Det brände så i axlarna så jag vet inte vad trots att jag inte kör några monster tunga vikter ännu.

Men undrar lite över en del på gymmet som tar ganska tunga vikter och svingar/kastar upp de så hela kroppen svajar..  sen inte alls håller tillbaka på "nervägen".. är det lönsamt??! Det känns inte alls kontrollerat.. hinner man känna/hitta kontakten med muskeln när man gör så snabbt?

Blev lite små hungrig nu ikväll så det fick bli en äggviteomelett med Kalkonpastrami, fetaost, lök, tomat och goda kryddor :D




Det var allt för denna kvällen :)

Over and out
// Linda






Hungern har anlänt..


Idag är första dagen jag är riktigt hungrig!! Det tackar jag kroppen för.. :)


Har varit och flängt på stan idag en runda för att hitta lite kläder till Tindra då hon imorgon blir 3 år!! :) Min farmor och farfar var också med så det blev lite affärer och mycket fina kläder!

Efter det blev det gymmet... otippat va?! :D Hehe..
Rygg/Biceps.. Tänkte på mat hela passet så jag hade verkligen något att se fram emot när jag kom hem! Annars gick det bra idag. Ökade lite vikter på rygg iaf :) Men chinsen hänger kvar med 10 kg hjälpvikt! Man blir ju inte stark över en natt tyvärr, men det är bara att kämpa på!!! :D

Pling plong sa det i telefonen när jag gick hem - MMsports grejorna hade anlänt.


 

Denna gången har jag tagit 3 olika smaker på Whey 100% - Jordgubb, Choklad och så Päron Split. Sen blev det givetvis ett par Celsius med :) Och som bonus för man beställde 3kg Whey fick man en T-shirt :)

Ha de gott

// Linda

 

 

 

 

 

 





Mini Semester


Idag gick jag av kl 07.. hem och sova för att vakna upp med en 6 dagars ledighet framför mig :D Gud så skönt!





Idag är det även min vilo dag :) Behövdes! Har sån grym träningsvärk.. det känns att man har en rumpa idag iaf! :)
Tindra kom till mig sen på em och ska vara här hela veckan.. Vi begav oss för att handla lite inför veckan och det gick ju sådär! :/ Där vid 17 tiden brukar vara som värst och JA det var skrik igenom hela affären för att jag köpte servetter?!? Puuuhh... Så skynda igenom för att köra hem med en övertrött unge.

Men för en stund sedan kom hennes Morfar så nu har hon fullt upp igen :D




Fick även en söt liten dammvippa idag.. Är totalt förälskad i denna söta sak!




Och det godaste på hela dagen var när jag hämtade mat ifrån Royal Thai ikväll :P Det var guda gott! Och en liten cider blev det som grädde på moset!!
Imorgon är det inplanerat att hinna med lite Rygg/Biceps..

Ha en fin Tisdag!!

// Linda

Träna styltorna :)

Vilket gudomligt skönt Ben/Rumpa pass det blev! Riktigt svettigt och tungt.. Tackar Celsius för svetten!! :) Har redan ont undra hur det känns imorgon.. ? :D

Mina ben är ju min svaghet tycker jag.. De ser mest ut som två styltor! Fast nu hänger det en stor skylt på de:




 

Så vi jobbar på att kan man säga jag och mina små ben :D

 

Nu drog det in värsta åsk ovädret här... Jädra blev kol svart ute och blåser i 190... Så jag får väl stänga ner denna lilla rackaren o njuta av åskan lite!

Enjoy :D

// Linda

 

 


..You learn..

I fredags trädde denna fina låt in i mina öron :) Takida - You learn! Älskar den! Eller ja älskar hela deras album The Burning Heart. Varför har jag inte lyssnat på det förr!! Musiken är laddad inför dagens pass i gymmet :D





Har riktig träningsvärk i triceps/mage idag. AJ AJ så skönt! :)

Vaknade för en timme sedan efter min lilla 12h natt med rengörning (dvs de jobbigaste o så e det tungt) Svetten rann. Hade en brun tajt tröja på mig.. Inte helt lyckat.. HAHA! Svett på mage/rygg och fina lökringar under armarna.. Ganska hett att stå o slipa på ngt som är 100 C ca.. Lyckades bränna mig mig.. Damn...





Brukar väga mig på måndagar sen blir det mätning en gång i månaden.. Va fasen hade gått ner i vikt yttligare :( Visserligen "bara" 0,6kg denna veckan men ändå! Hoppas det var ren o skärt fett som försvunnit :) Vill ju gå upp lite i vikt.. Inte ofta folk säger så kanske :D Men de kommer nog.

Idag blir det en Celsius innan benpasset.. Min sista dessutom och det var en Green Tea Persika/Mango utan kolsyra.. Så ska lägga min beställning hos MMsports ikväll :P Behöver fylla på med lite nytt protein (ja arsle protein) :D
Denna gången ska jag ta Jordgubb 1kg, Choklad 1kg, Päron Split 1kg sen blir det Celsius ett par stycken! Mina Better Bodies kläder får nog ligga kvar där i önskelistan :S

Är riktigt sugen på Thai mat.. Jag måste ha varit Thailändare i mitt förra liv! Älskar den sortens mat.... Vi har en jätte bra resturang här i stan - Royal Thai och ja där e SÅÅÅ gott!! Så vi får se om det ev. blir lite Thai ikväll :)

Over and out

// Linda






POWER

Efter en 12 h natt lät jag idag faktiskt bli att ställa klockan :) Skönt! Sov till 14.30 :) Behövde jag efter gårdagens knepiga sömn.. vaknade redan 12 då :S Och ja för lite sömn visade sig i gymmet vill ja säga!! Gick inge vidare igår när jag körde Bröst/Axlar!! :(

Men idag tog jag revansch :) Idag gick det skit bra om jag ska säga det själv! Triceps/Mage blev det! Har jag inte träningsvärk imorgon blir jag besviken - för det BRÄNDE och jag fick riktig bra kontakt tyckte jag :D Även första gången jag prövade på Dips i den dip ställningen eller vad det heter.. :P Fast med 10 kg hjälpvikt.. Gick BRA!! Kändes rejält i bröstet med eftersom jag har lite träningsvärk där just för tillfället :)



Får alltid en otrolig mättnadskänsla när jag tränat?! Har svårt att äta efteråt.. Dricka proteinet sen är det liksom nog?! :/ Sitter och försöker peta i mig mitt stora lass mat här.. går sisådär och börjar bli lite lätt stressad över att jag ska ge mig iväg till jobbet för ett nytt 12 h pass (får ta med doggybag - hehe) !! Men idag har vi massor att göra på jobbet så kan säga att svetten kommer rinna där med idag :P



Btw när de tillverkar förpackningarna med Vassleprotein har det blivit fel... det ska stå Arsleprotein.. HAHA... Dra mig baklänges vad min mage inte gillar att... :D


Have a nice saturday :D

// Linda

 






-Like Pretty Cool Hardcore-

Ny powersong när jag behöver lite extra energi: Coastguard - Like pretty cool hardcore! Lagom med "pauser i låten" så man hinner vila mellan setten :D
Jag har ju skaffat mig Spotify Premium idag.. WOW det var på tiden! Haha.. Så nu har man lite att välja på när man är på gymmet! Men alla Hard Dance Mania albumen ligger laddade givetvis!

Har ju blivit lite rörigt i mitt tränings schema denna veckan känner jag.. så idag blev det ju Rygg och Biceps för att komma igång med "schemat" igen. Trots att jag körde Biceps härrom dagen.. :S Imon ska jag försöka hinna träna! Slutar ju 07 imorgon bitti.. Ska försöka stiga upp i tid för ett Bröst/Axel pass innan jag ska iväg på kalas och sedan börja jobbet kl 19 igen! Blir tufft men som jag läste i en annan blogg.. det finns inga ursäkter! :D
Men snooze brukar ju ligga nära till hands annars :)

Protein intaget och även min delikata måltid som idag bestod av: Ris, Tonfisk, Blomkål och lite sweet chili sås samt Santa Maria kryddpepparkvar BBQ & Grill Mesquite! Rekommenderar den kryddan.. super god till mycket!





Och jag kunde öka upp lite vikter idag på både rygg och biceps :) Wiiihooo!! Måste varit Celsius förtjänst!

Tog lite mått/vikt för ett tag sedan.. hade tänkt göra det en gång i månaden för att se om det händer något med min lilla kropp :D

25 Juli Kl 16.00 (för att vara exakt) :P
Mätt på det ställe som va störst enligt mig och avslappnad!

Mage (lovehandles) : 73 cm
Midja: 67 cm
Lår: 51 cm
Armar: 26 cm
Stuss: 88 cm
Vikt: 51,5kg

Så jag hoppas att dessa mått ändras sakta men säkert nu månad för månad :)

Fitness 2012 Here I come.. eller 2013.. Vi får se hur det kommer gå!!

Nu får jag slänga in min svettiga kropp i duschen!
Ha en underbar fredag!!!

// Linda






Redo för dagens utmaningar..


Idag blev det att sova länge.. eller ja fick stiga upp när Tindra vaknade och fixa lite innan hon blev hämtad. Tack :)
Så kunde jag sova vidare!! För i natt är det jobb som gäller.. längesedan man jobbade natt nu så det ska bli spännande hur det kommer att gå! :D

Har nu satt i mig gröten för en stund sedan sen sitter jag nu och pimplar en liten Celsius Jordgubb/Kiwi.. Nja - den var det ingen kolsyra i och den var väldigt söt i smaken! Håller än då länge Vilda Bär i Toppen men har en smak till att testa innan jag kan kora den till Vinnare bland Celsius smakerna enligt mitt tycke då ja :P

Har suttit på MMSports sida nu ett tag i byggt upp en önskelistan.. Oj det blev lite saker :D Gillar ju Better Bodies kläder och de är ju ganska dyra! Men ack så bra o sköna! :)




Off 2 the gym!


Lite Uppdatering


Igår blev det lite dålig och framför allt tråkig uppdatering.. Men ja tiden räckte inte till helt enkelt :) Blev ju ett Biceps/Triceps/Mage pass igår och det gick riktigt bra!! Kunde öka upp vikterna lite grann denna gången med.
Har även fortfarande mega träningsvärk i vaderna sedan passet i tisdags :D Varje nerförsbacke jag ser nu blir en utmaning för de små vaderna :) Haha!! Paiiiin..



Idag är min enda ledig dag ifrån jobb denna veckan och så har jag även lillan :) Blev stranden ett par h för att leka av oss lite och dyrka solen ;) Hem o äta lite (dinkelpannkakor), städa!?! :D, åka och handla upp inför hela helgen med natt jobb.
Ikväll blev det en pizza som Tindra och jag delade på.. ! Så himla gott och med en liten kall öl till gjorde det inte värre :P
Sen har vi faktiskt varit i lekparken en stund, så himla skönt ute nu på kvällen!

Då vi gick hem ifrån stranden idag så glömde jag givetvis Tindras två fotbollar hon tagit med dit.. Blev så irriterad på mig själv som glömde de där!!! Men ja nu ikväll gick vi förbi stranden och gissa vad vi hittade... ?! :D
Hennes bollar!! Så nu blev hon lycklig igen.. :)

Idag till frukost gjorde jag en smoothie på Lätt Vaniljyoghurt och Frysta bär.. tror dessa bär är en nyhet ifrån ICA. Har inte sett de i frys disken innan iaf.. Denna blandning var super gott för er som e sugna - TESTA !!

Gojibär/Havtorn/Blåbär/Björnbär/Tranbär/Röda Vinbär


Idag har det varit en vilo dag ifrån träningen.. behövdes!! Har tänk lite på det här med träningen och jag kommer ju aldrig ifrån träningsvärk.. haha.. Det ena avlöser det andra vecka in och vecka ut! :D
Imon kväll blir det ett litet Rygg pass. Hoppas att det kommer gå bättre än förra passet :) Jag e taggad inför morgondagen!!!


En lite överraskning idag när jag gick till bredvådan.. Min prenumeration av BODY hade ramlat ner i lådan :D

LYCKA BIG TIME




Så nu har jag att göra ikväll *wiihoo*

// Linda



Full rulle dag!!

Idag har det varit full rulle så jag skulle hinna med allt innan jag börjar nu vid 15 :)
Upp o hoppa imorse för att ladda maskinerna med tvätt.. Tog mig en liten lur till innan det blev den heliga gröten o lite ägg! :D
Sen iväg till gymmet för Biceps/Triceps o lite mage :)
Skynda till affären för att handla lite.. (Hemköp e kasst btw). De har nästan ingenting... Cityhallen is the shit.. Men det var ju en omväg om ma skulle gå det hållet :D Sparade lite tid där.. haha..
Hem o laga mat dricka protein osv...
Sen koppla av EN HEL TIMME i solstolen på gården! Det var guld värt en sån här dag :)
Vika tvätt, diska o duscha... Så nu sitter jag här! Rolig läsning idag va?! :D Ska skriva ett bättre inlägg imon för då e jag LEDIG :)
Så då hoppas jag givetvis på FINT väder!





Nu ska jag gå och packa mina matlådor sen köra till jobbet :)

Over and out

/Linda

Redo för denna tidagen :)


Uppe med tuppen trots att jag slutade kl 23 igår! Iväg o lämna bilen, tur man fortfarande har garanti på den :D Bak rutorna av någon anledning vevar ner sig själva.. På en ny bil...?! Låter konstigt jag vet men har fått veva upp de ca 2 ggr i veckan i 3 månader... :S Ja de har ju inte åkt ner hela vägen (haha) utan så det är pyttelitet öppet...

Gröt och kaffe intaget :) Var dööö hungrig när jag kom hem! Skönt att få i sig lite mat då :D
Ska om en stund försöka mig på ett ben pass såhär på morgon kvisten, får vi se hur det går! Får nog inta en Celsius innan träningen idag! Igår blev det Axlar/Bröst.. Lite lätt träningsvärk idag! =) FINT!



Var även och klippte mig igår.. Ja det blev ju bra upptill men ganska mycket för kort bak :S Men äsch det är ju faktiskt bara lite hår, det växer ju ut snabbt igen :) Finns värre saker att deppa för än lite hår!! Får se ut som en pojke nu 2 månader... haha!

Igår var ju min första dag på jobbet efter semester.. Man har fått mer smak när man har varit ledig så länge (5veckor). Men man får ge det ett par dagar innan man kommer in i det igen :D

Hoppas ni får en underbar tisdag.. solen är ju HÄR!!! (och jag ska jobba) BUUUHHH

// Linda

RSS 2.0