Decembercupen 2011


Fick den otroliga äran att åka ner till Lund för att medverka som coach till Alexandra som gjorde debut i BodyBuilding :) Trots att jag inte alls har någon erfarenhet gick det bra :) Hon fick mest guida mig vad jag skulle göra! :))
Var en oförglömlig dag som satte mycket inspiration och griller i huvudet på mig! :D
Det var roligt att träffa Alex igen efter ca 2 ½ år.. då hon bor i Sthlm och vi bara har pratat på nätet sedan vi var på Bodycombat utbildningen ihop  :)

Tävlingen gick riktigt bra.. Tråkigt nog blev hon själv inregistrerad i sin klass men kämpade hårt mot sin andra "motståndare" Karin Alm som också var själv i den tyngre viktklassen :) En hel go energisk tjej.
De visade A hell of a show!!
De vann ju båda guldet givetvis - men Alex vann guldet för Overallen :D Tok bra!

Har fått låna 2 bilder ifrån reps.se då jag inte tog några egan för jag satt med en filmkamera i högsta hugg!

 

 

Alex grymma rygg!!

 

Det var allt vad jag hann med idag :/

Nu väntar packning och sedan bär det snart av till solen  :D

 

Ha en underbar söndag i blåsten!

//Linda



Delivery just 4 me



Ledig dag och den har varit fylld med total "kaos".. Massa att göra!
Packa ner, packa upp, städa, tvätta, vika tvätt, handla.. Varför kan man aldrig ta det lugnt?!
Idag blev det ingen träning.. "Vilo dag" haha.. Känts som om jag har bränt en salig massa kalorier iaf då man haft tempot uppe hela tiden.
Tråkiga med det hela är att jag har inte haft "tid" *host* att laga mat.. så nu idag har det blivit köpe mat.. Pastabaren - snabbt och bra!

Det roliga idag var när det plingade till i min mobil... Leverans ifrån MMsports :))) Wiiiiie!
Blev massa protein i olika smaker, Casein och Aminosyra! :) Skulle beställt ett par Better Bodies Träningsbyxor såna sköna baggy typ.. Men de var slut i min storlek :( Snyft! Får ta de i nästa order!

4 nätter kvar att jobba sedan är det semester för min del i 2½ vecka - SKÖNT !!!! Egypten here we come! Men innan dess..... ----->

Väntar förhoppningsvis träning :) O  imon kväll blir det BREAKING DAWN med Marcus, Emma och Timmie..... Som jag längtat!!!!! Hoppas den lever upp till mina höga förväntningar.





Nu är det omelett dags :))


//Linda

I´m Alive :)




Ja då var jag här igen :D Inga ursäkter - host. Men har haft fullt upp i en veckas tid nu! Massa träning har det blvit med :)
Men tänker inte rabbla igenom en hel veckas dravel utan vi kör nutid :D

Har varit riktigt effektiv idag (som alla dagar hehe).
Yttligare en tidig morgon på gymmet - gud vad skönt det är att vara där tidigt, lugnt och skönt slipper trängas. Har inte haft mitt träningsschema i huvudet så ställde in mig på att idag är det Bröst/Tricpes.. -Gutt, lätt tänkte jag :) Men va fasen idag var det ju Baksida lår, Vader och mage... :S
MEN det visade sig att det inte kunde blivit bättre! Ökade upp vikter i alla övningarna på baksida lår :)))) WOOOPPPA!
Testa lite försiktigt med 60 kg knäböj a´la Linda idag i Smith maskinen.. Gick bra! Är så jädra rädd att ryggen ska smälla. Det enda som svävade runt i mitt huvud var bukstödet, bukstödet, bukstödet :) Voila det gick vägen!

Lycklig som tusan kunde jag gå hem ifrån gymmet idag.. Tog revansch ifrån gårdagen då rygg träningen gick sisådär.

Det märks nu att man sätter i sig omkring 3000kcal om dagen... Ser ni någon skillnad?





Inte så roligt att se men va tusan jag bjuder på den :D Bytt är bytt kommer aldrig åter?
Jo det hoppas jag verkligen.. Men där under ska det gro nu vill jag lova! Väx era muskler VÄX! :D

Nu ska jag strax dra till jobbet för lite kvälls jobb.
Ha en fin dag i solen :)

//Linda


Thiz Rox!!


Idag är en dag det mesta känns på topp!!




Idag blev det en lång sovmorgon då jag ska jobba natten.. Upp imorse och fixa i ordning Tindra för dagis sedan var det dags att lägga sig igen och vaknade 12:45... Jisses snacka om att man kan sova!!
En "god" grötfrukost väntade och massa dryck.. Latte/Juice/Vatten och sedan blev det Aminosyor med. 
Gissa om jag hade kissat mycket idag?! :D

Har än så länge bara hunnit med 2 måltider.. Det blir rörigt med maten nu när jag ska jobba natt :/ Men får hålla uppe mat tempot i natt så jag får i mig allt jag ska äta :)

När frukosten sjunkit in lite bar det av till gymmet.. Baksida lår, vader o mage!

Det gick så jädra bra på träningen idag!!! Lever fortfarande på kicken.. :P
Kunde yttligare öka upp vikten på baksida lår :) Och det hade gått lite till tror jag allt.. men får spara det till nästa vecka :) 75 kg stående ben curl har jag aldrig prövat innan men det gick fint.. Gjorde 4 st men hade kunnat göra fler så nästa gång kör vi på hårdare :D
Kunde även öka i vadpressen 110kg.. Där kör jag dock 25 i varje set så det bränner ordentligt!!
Heja träningsvärk imorgon!
Magen fick sig med en rejäl omgång. I slutet gick jag på plankan och körde 3x2min.. Så stolt över mig själv som klarade alla 3 setten... Att jag inte gav upp trots att hela magen krampade o armarna värkte :) Hade Rihannas låt - We found love i öronen hela tiden och det var nog en av anledningen att jag orkade hålla ut! Den är SÅÅÅÅ bra!



Helt slut som artist... YES BOX!


Ska även ner till Decembercupen och fick en förfrågan om att vara coach till söta Alexandra :) Ska bli riktigt kul att se livet backstage! Har ju ingen erfarenhet av tävlingar alls eller hur det funkar. Men Alex är ju rutinerad så hon får guida mig vad jag ska göra :D Ska bli spännande! Hoppas man får ännu mer glöd att pressa på inför nästa år när man får se alla fina kroppar :)

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och ladda inför natt jobbet. Fått Katalogen ifrån Thomas Cook inför flygresan så det blir att beta igenom den o se om man hittar ngt roligt att beställa :D

Ha det bra allihopa!

//Linda






Ny vecka..

Äntligen är jobb helgen över och jag har en hel ledig dag!! :) Lite tid över att slänga in ett blogginlägg :D

Inte kunnat träna på 3 dagar nu så man känner sig som en slappis - men hoppas jag ska kunna träna lite ikväll annars får jag gå på det imorgon. All träningsvärk har ju släppt.. Haha.. Känner mig ju normal i kroppen, var det såhär det kändes :D

Idag är det måndag och vågen tittade på mig - Dags att kliva upp ! Drygt 1 vecka med det nya kostupplägget resulterade i viktökning. Ca 1 kg upp.. Hej då magrutor nu kommer magkulan fram! :P

Var och handlade igår efter jobbet så nu har man fyllt upp kylen med bra saker! Och "massa" frukt o avokado.. Bara älskar avokdo!!! Era goda små rackare... :D





Idag blir det att laga Thai Kyckling.. Starkt ska det vara :) Ska även försöka hinna med att tvätta, sedan gå till frisören och bli av med hockyfrillan man just nu bär.. haha.. Får se vad det blir för roligt idag.




// Linda



RSS 2.0