Fredag


En halv ledig dag fullt med stress.. :/ När ska jag lära mig att ta det lugnt?! Gaaahhh! Träningsvärk i stort sett hela kroppen - Det är gott iaf!!!
Blev sovmorgon imorse då jag har min natt helg framför mig! Iväg på möte sedan blev det gymmet för Rygg/Baksida axlar..
Gick bra idag på passet med en viss viktökning i vissa övingar :) Dock kändes passet väldigt stirrigt :S
Idag körde jag bara 2,5 kg hjälpvikt i Chins maskinen :D Gjorde iaf 4 st. Så det går framåt - (väldigt) sakta men säkert! Får nog försöka lägga ner lite mer krut på ryggen och dessa jädra ben o axlar.. Hmm eller nja ALLT.

Nu laddar jag om o tar nya tag nästa vecka.. Har 40 h natt framför mig så vila, äta bra mat och jobba står på schemat denna helg.



Tog lite mått igår.. O det var ju lite blandade känslor.. Ökat lite grann i benen, rumpa och bröst men mage, midja har blivit mindre. Äter som en häst travar.. och har ju inte direkt ätit sådär jätte nyttigt alla dagar - är ju en pizzalover! :P Hehe. Å vikten går ju inte direkt upp i någon rasande fart. 52,8 kg stannar nu vågen på..
Jag ser ju att kroppen börjar ändra sin form och musklerna börjar bli mer synliga men borde jag inte gå upp lite mer i vikt om jag nu bygger ngt eller har jag tappat mer fett? Hmm.. Nä lite kvällsmat snart på det innan natt jobbet :)

Kanske inte så rättvis bild att jämföra.. Men lite skillnad är där :) Bilden till vänster är tagen i Augusti. Den till höger är tagen idag av Tindra :) Hehe!





Bjuder på lite mer formbilder.. Ska bli riktigt kul och se hur det ser ut om 6 månader igen! Förhoppningsvis en större skillnad :D
Denna bilden kanske inte heller är så rättvis att jämföra... Dumt att man inte tagit bilderna med samma bakgrund.. Får nog ta och börja göra det :P 





Nu ska jag gosa ner mig i soffan bredvid en sovande Tindra och läsa Body (för 3:e gången) !!
Till Alex - Månadens curl girl: Sjukt snygg bild, så cool!!! :D



//Linda











Hej Hej Bloggen!



Har inte uppdaterat här på ett tag.. Haft massa annat att göra än att hänga vid datorn :D
Men allt går för övrigt framåt.. Träningen går bra och den eviga träningsvärken gör sig påmind varje dag! :) Jag hinner med mina 4-5 pass i veckan precis som planerat!

Idag var det dags för Bröst/Triceps att plågas :) Värre var att strömmen var bruten på gymmet så det var kolsvart.. Inte direkt uppiggande! :-/ Men det gick faktiskt bra ändå! Körde 4 set på alla övningar med 8-8-6-4 reps.. med ökning i varje set. Utmanade mig själv lite idag och la på lite extra på vissa övningar! Gav bra utdelning.. förutom på bänken! Gaaahhh... Kämpar mig uppåt.. Men vill kunna ta min egna kroppsvikt. Det är mitt mål! :D

Upplägget idag blev:

* Bänkpress
* Flyers med hantlar på rak bänk
* Stånde flyers i CC
* Hantelpressar på snedbänk
* Triceps press i CC? haha.. eller vad det heter :P
* Liggande Triceps press med Z-stång
* Dips ( i min fuskmaskin dessa eviga 5 kg hjälpvikt.. ) Buh!

Snart bär det av till jobbet - precis satt i mig ett monsterlass med mat! Potatis och Blomkålsmos med härlig viltökskyckling! :) Mmm... Så nu står jag mig nog ett par h.. Men ja snart är det mellanmål :P

Ha det underbart i snön!



//Linda




Blandad dag!



Vill inleda med att säga att detta har varit en bra dag i många avseende :)
Har spenderat tre timmar hos min Farmor idag.. Så himla härligt att bara vara hos henne trots att hon mest vilat! <3



Sen blev det träning för hela slanten! Biceps, framsidan av axeln och underarmarna fick sig en rejäl omgång! Gick idag väldrigt bra och det var lugnt på gymmet så man slapp köa :) De höll även på att möblera om då de hade köpt in en Funktionell tränings station :D Ska bli spännande.

Åhh det roligaste idag var när man fick det dära lilla smset ifrån Posten "ditt paket har anlänt".
Super sköna kläder som satt som en smäck :D På bilerna ser de mer röda ut - men de är rosa/svarta!

*WIIIIIIIIIIIEEEEEE*





LYCKA!

Sen måste jag ju bara visa Tindra in action :) Hon e sååå skön - jag vill med träna som mamma!





Ikväll blir det natt jobb.. ska bli spännande o se om jag håller mig vaken när jag inte sovit på fm.. Men får väl försöka ta mig en liten lur nu ikväll :)
Hoppas ni har en underbar kväll.
//Linda


Wrooooooom Wrooooooom




Nyss hemkommen ifrån jobbet och Tindra sover som en stock! Inte vanligt att hon somnar så tidigt som hon gjort idag. Så imorgon blir det tidigt :)

Morgondagen bjuder på lite av varje.. Blir en sväng till farmor och farfar, städa, handla och allt vad det innebär :))
Ska även försöka hinna med att träna imon kväll.. De har ju barnpassning på gymmet så vi får se om hon vill vara där en stund o leka :D

Varje morgon när jag stigit upp och slår mig ner för att äta frukost så har jag denna synen framför mig:
Detta får mig att kämpa lite extra.. Alex - du är GRYM!!

 

//Linda


Toppen dag!



Denna lördagen blev en toppen dag :) Trots att jag har jobbat idag.. En 12h pass var att vänta men jag kompade hem 3 h tidigare och det var verkligen skönt!
Hem och svida om till träningskläderna - in till gymmet för att köra baksida lår, vader och mage! Otrolig kontakt trots att jag inte hade några mega vikter.. Ökade dock på vaderna :D
Efter det svettiga passet var det dags att svettas vidare med att tvätta bilen.. Den var SÅ HIMLA smustig. Men nu är pärlan ren och fin igen! Kunde även hämta hem Tindra ikväll istället.. då M skulle vara ledig från jobbet i natt. Så nu ska vi mysa här med dip och grönsaker! <3


Har idag införskaffat en hävstång att ha hemma.. Den fick pryda lilla valvet in till köket :) Dock får man hålla lääängst ut för att få till att med "vanliga" chins. Synd man inte kunde flytta de svarta "handtagen" de är mycket mjukare att hålla i än mitt i skarvarna på varje sida. Tur det finns handskar :)



Och hör och HÄPNA... Jag gjorde 2 chins av mig själv!!!!!!!!!

Kunda knappt tro det själv :)))))


Lagade super god mat idag.. Bara tvungen att bjuda på denna goda syn :)
Kycklingrullader i god sås med ris :D



Hoppas ni alla har en underbar lördag!!
//Linda

Silvermedlem!




Jahopp då råkade man bli silvermedlem på svensktkosttillskott.se :)))

Råkade visst klicka hem lite saker... *host*










Sen fick jag detta "nästan" på köpet :D




Ja jag fick en man (skummis) i hoodtröja på köpet - inte illa pinkat :) haha!!
Men nä såhär var det (tyvärr) En kosttillskott hoodie & Omega 3 billigt. Strapen och flaskan fick jag på köpet!

Längtar nu efter min leverans och hoppas att kläderna kommer sitta som en smäck!

//Linda


Fredag den 13:e



Idag var det den sk. otursdagen. Men nja jag har nog klarat mig ganska så bra!! :D


Dagen började med jobb.. Varit en lugn dag för omväxlingens skull :) Haft våra jänkare (amerikanare) som har hjälp oss med mkt av våra sysslor idag. De är bara för roliga och trevliga.. Lite halv jobbigt med de olika engelska termerna på jobbet. Men annars går det fin fint att prata. De bjöd på ngn godis idag som hette Atomic Fireball - Ja det låter ju gott? *INTE*
Haha.. Frågade om den var stark.. men nja den var överkomlig fick jag som svar. Men nja... första smaken var kanel.. Åhh den smakar jul. Men ohhh yeah efter lite drygt 2 min i munnen så brände de som tusan! Helt otrolig konstig smak. Hela tungan domnade av.. Kunde ju inte äta upp denna hemska godis. Och de äter den som om det vore gott och blandat eller något mer normalt :D De tyckte jag var en chiiiicken.. Hehe!


Hämtade Tindra på dagis och begav oss hem för att laga lite mat :) Idag blev det hemlagad hamburagre och lite goda grönsaker. Gjorde en sån söt mini hamburagre till Tindra.. Hon åt liiiite av den iaf!
Sen var det dags för henne att åka till Morfar.. Jag jobbar ju hela helgen så hon får vara där och roa sig lite grann! :) Hon skulle leka med hundrna.. Vilket hon älskar!

Ska slänga ihop mig en liten fruktsallad och sedan blir det banne mig sängen tidigt.. Trött som tusan och träningsvärk överallt :)

 

Ha en underbar fredag - hoppas ni klarat er på otursdagen!

//Linda


---------------------- Marabou muffins ---------------------






Här kommer det utlovade receptet :

Ca 12 muffins

Vispa ihop..

125 g margarin
2 dl socker

Blanda sedan i..

2 ägg
1½ dl mjölk el. grädde

Tillsätt..

4½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Vispa till en jämn smet

Grovhacka en 200g Marabou chokladkaka (valfri smak) och blanda i smeten
Häll upp i medium muffinsformar och grädda i mitten av ugnen 200 C i 15-20min.

NJUT!



Gott tryck idag!



-Wiiihoooo-

Hunnit med mycket en dag som denna.. :) Lämna lillan på dagis, lite möte sedan drog jag till gymmet och körde ett Bröst/Triceps pass. Gick riktigt bra med viktökningar i Bröst på bänken. Vågade dock inte lägga på mer då jag inte hade pass! Men liiiite till hade nog gått att göra en 4:a på :D
Still weak but going strong! (såsmåningom)



Träffade min biffiga granne på gymmet som tränar ganska mycket, men har inte sett han på typ 2 månader nu. Fick en sån fin kompimang som värmde och boostade mig! Han tyckte jag vuxit till mig sedan han såg mig sist.. Han såg en klar skillnad! :) Riktigt roligt att höra! TACK!!
Man ser ju inget själv.... Varje vecka är det som Jahopp ser lika dan ut som förra veckan :/ Så därför var det extra kul när han såg att jag utvecklats lite :P


Lagat en stoooor form med Lasagne (onyttig och GOD) :)




Nu blir det snart lite övertid för min del och Tindra ska få vara med Morbror och Morfar idag :)

//Linda

Kvällsmål!


Träningen idag gick super - fick ordentlig kontakt med baksida lår! Härlig känsla.
Testade idag även att köra Good Mornings och Marklyft, dock väldigt lätt för att sätta rätt teknik. Gick över förväntan! :D Brände trots att man inte hade mega tungt :) Tack Elin för sällskapet - du kämpade på! :P

Ska snart ta och svepa ihop mig en liten Proteinpannkaka (aka Pruttpannkaka) Haha.. :D

Hur gott som helst och jätte lätt att slänga ihop:

1 pannkaka

2 ägg
½ dl Casein Protein (eller Whey) med smak - jag har Chocolate Almond
En skvätt mjölk så konsistensen blir lagom
Vispa VÄL så att proteinet löser upp sig!

STEK och NJUT :P




Ska nog se Super 8 ikväll med om det hinns med .. Hoppas den är bra! :)



Sen blir det bingen :D Massa att göra imorgon - Träna, laga storkok och sedan jobba övertid.
Natti Natti //Linda

Idag gäller > ASS 2 THE GRASS!


Liten update ifrån gårdagens pass - Jisses säger jag bara! Var sjukt roligt och fick lära mig mycket nya saker i gymmet :) Härligt att få lite variation. Redan efter första övningarna som vi körde super-set brände det i Latsen!! Aoooouujjj!
Vidare till chinsen..  Mja det gick ju inte att göra en av mig själv trots att viljan fanns där! Kommer halvvägs sen är det tvärstopp!! Såg löjligt lätt ut när Maria körde.. Men ja nån gång ska det bli min tur! :D Inte ge upp för det.
När ryggen bränt klart var det Biceps... O jag brukar ju inte köra så mycket koncentrerat då jag känner mig mkt svagare då O gissa vad vi skulle köra - Koncentrerat.... Haha.. Mina underarmar är sjukt svaga! Måste verkligen lägga fokus på de då de är de som sviker mig!
Många jobbiga Bicpes övningar blev det... :D Men tro mig jag har ont idag! Men på ett skönt sätt - TACK Maria!! :)

Maria in action! :D




I em ska jag bege mig till gymmet igen idag blir det Baksida lår, Vader och Mage! Elin ska hänga med och träna idag.. ska bli trevligt!
Ett roligt  uttryck jag hittade för några dagar sedan som verkligen stämmer - ASS 2 THE GRASS!
(annars får det vara)

Laddat ordentligt och jag har märkt nu denna veckan att jag hinner med alla mina måltider och allt känns toppen!
Idag blev det kyckling (med bacon) o Pasta med en god sweet chilisås gjord med Lätt Cream Fraiche :)

 

Ha en fin dag alla!

//Linda





Ladda och Linement




Om lite drygt en h kommer jag att bege mig iväg på lite Rygg/Biceps träning med Maria på Friskis :) Ska bli riktigt kul och jag har laddat hela dagen samt tagit 2 vilo dagar nu innan för att ha maximalt med energi att lägga idag!
Har laddat mentalt nu - och jag (som man säger i Karlskrona) baura skau klara iaf EN chins av maj sjaulv!!!



Även smörjt in min lilla ländrygg med Linement i förebyggande syfte, Hot and Cold.. Hur bra som helst! :) Mindre bra är när hjärnan glömmer bort att man har händerna fulla med linement och petar sig i ögat! Gott Linda!

 

Nääää nu ska jag snart ladda med lite Aminosyra ala BodyScience BCAA XX Berry :D

 

Ha det lovley!

//Linda

 

 





Finns det mer tid på dygnet?



Kära värld - jag önskar mer tid på dygnet.. Kan detta ordnas?



Denna onsdagen har sett ut nästan precis som både mån och tis :P Jobb, hämta Tindra, träning, äta, greja, duscha osv.. Så skönt att det var sista fm idag. Vilket betyder att imorgon blir det en liten sovmorgon :) Iaf tills kl 08.. Wooooop!

Idag blev det Framsida lår och axlarna.. Körde idag hela axlarna - allt i ett. Tror jag måste lägga axlarna på en dag trots allt. När jag har kört de delat (framsidan, utsidan o baksidan) är då jag fått ont och det klickat i axeln varje pass. Ska testa med o köra de ihop nu för att se om det hjälper ngt. :D
Blir så irriterad på en i gymmet som alltid "håller" maskinerna.. Han står i Cable Crossen och kör superset med hantlar.. O detta är inte första gången! Men nu jäklar fick han flytta sig lite så jag kunde köra emellan.. Hehe!
Är inte den bästa tiden att hålla en maskin precis när det är som mest folk i gymmet... :S

Nu ska jag ha 2 st välbehövliga vilodagar! :) Ladda inför lördag då jag ska träna med Maria på Friskis :D Ska bli riktigt kul.. Då blir det Rygg och Bic!


Ikväll blev det en Kebabsallad efter träningen.. Var riktigt god och mat för två. Glömde ta en bild men det var sjukt mycket mat. Blev hälften kvar när jag var klar. Å det är ju inte direkt gott att värma till en Kebabsallad imorgon. Hehe!
Näää för imorgon ska jag luncha på stan för första gången på evigheter! Ska bli riktigt trevligt och gott då vi ska äta Thai buffé!


//Linda



Regnar det något tros???


REGN Å RUSK... Tur man är inne! :P

Har nu landat på min favoritplats i soffan och små tittar lite på Jönssonligan :D Gillar..
Så skönt att bara ta det lite lugnt nu. Haft FULLT upp idag igen. (ovanligt)
Började dagen med jobb, sen dax att hämta på dagis och ladda inför dagens pass.. Sen hann jag inte mer än hem o äta förrän - Ja just det måste ju handla idag! Tindra o jag drog iväg med svarta prinsen till Maxi o handlade upp ett lager :) Min mini keso var sluuuuuut.... :/ Så det blir att handla imon igen!

Dagens pass Bröst/Tric gick så himla bra! Har verkligen så mkt energi nu känns det som..
Kunde öka upp både på Bröst o Triceps :D
Idag blev upplägget:

*Bröstpress sittande (haha heter det så?) (ööökkning)
*Flyers
*Bröst i Cable Cross (öökkning)

*Dips i maskin (öknnniiiing) :D
*Tricepspress med stång högt fäste
*Tricepspress bakom huvudet

Done.. Helt totalt slut med ett styck svullna armar... :)



Nu får jag snart klippa mitt inlägg här för det är dax att äta för 6:e gången idag :D Å jag e hungrig!!! Har fått en rktigt bra rutin på maten nu! Skönt - hoppas det håller i sig. Sen blir det ju en natta välling med :) Mitt goa Casein!


 

Nu fortsätter jag och myser med mina härliga tofflor :)

 

//Linda



Nytt år nya möjligheter!






Då har vi precis inlett 2012 och än så länge känns det bara bra..
Idag har varit en intensiv dag med först jobb sedan var det äntligen dax!!! -----> Träning för första gången detta året... :D

Baksida lår/Vader/Mage upplägget blev...

*Knäböj i Smith (sitta på stolen variant=bränn i röva) Kunde öka upp 10kg där...  Gutt :D
*Stånde leg curl.. Kunde även där öka 5 kg :))
*Sittande curl.. även där öööökkkning :D
*Utsida rumpa i maskin

*Vadpress sittande
*Stående vadpress

Körde lite superset med mage där och det fick bli:
*Plankan 3x1,5min
*Sidoplanka
*Plus en as jobbig övning som jag inte vet vad den heter.. hehe..





Känner mig helt slut i benen så det måste gjort susen.. Skönt att börja året med lite viktökningar! Då blir man glad! Eller var det nya skornas förtjänst?! :) Hehe!


Nu ska jag snart ta min Double Chocolate Almond Casein och smaska till att med innan läggdax! :)



Hoppas alla fått en bra inledning på detta nya året!
God fortsättning :P

//Linda

RSS 2.0